Τεντογλου Μιλτιαδησ / Μιλτιάδης Τεντόγλου: Ένας χρυσός πρωταθλητής με ήθος ... - Στην κορυφή της ευρώπης η ελλάδα στον στίβο με τον μιλτιάδη τεντόγλου!

Τεντογλου Μιλτιαδησ / Μιλτιάδης Τεντόγλου: Ένας χρυσός πρωταθλητής με ήθος ... - Στην κορυφή της ευρώπης η ελλάδα στον στίβο με τον μιλτιάδη τεντόγλου!. O μιλτιάδης «μίλτος» τεντόγλου γεννήθηκε στα γρεβενά, στις 18 μαρτίου του 1998. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη προσπάθεια, επικράτησε του αγώνα με 8,22 μ., δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ ήταν ο αλέξανδρος περιστέρης με 7,80 μ. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου.

Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη προσπάθεια, επικράτησε του αγώνα με 8,22 μ., δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ ήταν ο αλέξανδρος περιστέρης με 7,80 μ.

Αποτελεσματα ριο 2016 by sitestokokkino - Issuu
Αποτελεσματα ριο 2016 by sitestokokkino - Issuu from image.isu.pub
Στα 20 του χρόνια, ο άλτης του μήκους με το άλμα του κατέκτησε το το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». Η συγκινητική αγκαλιά του πετρούνια στον τεντόγλου και η υπόσχεση για χρυσό στο παρίσι. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ο ελληνικός αθλητισμός ζει ξανά μεγάλες στιγμές, με τη γαλανόλευκη να. Στην κορυφή της ευρώπης η ελλάδα στον στίβο με τον μιλτιάδη τεντόγλου! Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του.

Ο μίλτος τεντόγλου, χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στου ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον γρεβενιώτη να γνωρίζει την αποθέωση κατά την επιστροφή του στο ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιτυχία του ο νεαρότερος. Η μικρή ελλάδα με τους μεγάλους αθλητές. Στην κορυφή της ευρώπης ανέβηκε ο μιλτιάδης τεντόγλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου. Δείτε το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Μετά τον στέφανο ντούσκο, ήταν η σειρά του τρομερού έλληνα πρωταθλητή να μας στείλει. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου, χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στου ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον γρεβενιώτη να γνωρίζει την αποθέωση κατά την επιστροφή του στο ολυμπιακό. Ο τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη προσπάθεια, επικράτησε του αγώνα με 8,22 μ., δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ ήταν ο αλέξανδρος περιστέρης με 7,80 μ. Η συγκινητική αγκαλιά του πετρούνια στον τεντόγλου και η υπόσχεση για χρυσό στο παρίσι. Στην κορυφή της ευρώπης η ελλάδα στον στίβο με τον μιλτιάδη τεντόγλου! Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου.

O μιλτιάδης «μίλτος» τεντόγλου γεννήθηκε στα γρεβενά, στις 18 μαρτίου του 1998. Στην κορυφή της ευρώπης ανέβηκε ο μιλτιάδης τεντόγλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου. Η κατερίνα στεφανίδη και ο μίλτος τεντόγλου, δύο από τους αθλητές που στηρίζει η stoiximan, με εξαιρετικές εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του. Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του. Έτσι έγινε πρωταθλητής ευρώπης στα 20 του ο ο μόλις 20 ετών μίλτος τεντόγλου έγινε ο νεότερος έλληνας που κατακτά χρυσό μετάλλιο στο.

Ανακοινώθηκε η ομάδα για το Βαλκανικό στίβου - Sports ...
Ανακοινώθηκε η ομάδα για το Βαλκανικό στίβου - Sports ... from resources.sport-fm.gr
«ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ο μίλτος τεντόγλου πριν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο αγκαλιά με την ελληνική σημαία, ασπάστηκε την μεγάλη. Στην κορυφή της ευρώπης ανέβηκε ο μιλτιάδης τεντόγλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου. Την οργή του, για την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας από την κυβέρνηση στους ολυμπιονίκες, έδειξε ο προπονητής του ολυμπιονίκη και κατόχου χρυσού μεταλλίου μιλτιάδη τεντόγλου. Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του.

Την οργή του, για την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας από την κυβέρνηση στους ολυμπιονίκες, έδειξε ο προπονητής του ολυμπιονίκη και κατόχου χρυσού μεταλλίου μιλτιάδη τεντόγλου.

Στην 5η θέση ο τεντόγλου. Δείτε το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ο ελληνικός αθλητισμός ζει ξανά μεγάλες στιγμές, με τη γαλανόλευκη να. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιτυχία του ο νεαρότερος. Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στην κορυφή της ευρώπης ανέβηκε ο μιλτιάδης τεντόγλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου. Μετά τον στέφανο ντούσκο, ήταν η σειρά του τρομερού έλληνα πρωταθλητή να μας στείλει.

Ο ελληνικός αθλητισμός ζει ξανά μεγάλες στιγμές, με τη γαλανόλευκη να. 5η στη ζυρίχη η παπαχρήστου, 13ος ο καραλής. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. Ο μιλτιάδης τεντόγλου δέχεται συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την γερμανίδα αθλήτρια heike drechsler, εθελόντρια του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο. O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Πανελλήνιο ασύλληπτο ρεκόρ από τον Μίλτο Τεντόγλου ...
Πανελλήνιο ασύλληπτο ρεκόρ από τον Μίλτο Τεντόγλου ... from www.star-fm.gr
Ο μίλτος τεντόγλου πριν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο αγκαλιά με την ελληνική σημαία, ασπάστηκε την μεγάλη. Μετά τον στέφανο ντούσκο, ήταν η σειρά του τρομερού έλληνα πρωταθλητή να μας στείλει. Στα 20 του χρόνια, ο άλτης του μήκους με το άλμα του κατέκτησε το το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο μίλτος τεντόγλου, χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στου ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον γρεβενιώτη να γνωρίζει την αποθέωση κατά την επιστροφή του στο ολυμπιακό. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Στην 5η θέση ο τεντόγλου. Ο μιλτιάδης τεντόγλου δέχεται συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την γερμανίδα αθλήτρια heike drechsler, εθελόντρια του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη. O μιλτιάδης «μίλτος» τεντόγλου γεννήθηκε στα γρεβενά, στις 18 μαρτίου του 1998. Η μικρή ελλάδα με τους μεγάλους αθλητές. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». Μετά τον στέφανο ντούσκο, ήταν η σειρά του τρομερού έλληνα πρωταθλητή να μας στείλει. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Η συγκινητική αγκαλιά του πετρούνια στον τεντόγλου και η υπόσχεση για χρυσό στο παρίσι. Την οργή του, για την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας από την κυβέρνηση στους ολυμπιονίκες, έδειξε ο προπονητής του ολυμπιονίκη και κατόχου χρυσού μεταλλίου μιλτιάδη τεντόγλου. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιτυχία του ο νεαρότερος. Ο μίλτος τεντόγλου πριν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο αγκαλιά με την ελληνική σημαία, ασπάστηκε την μεγάλη. Χάρη στον 20χρονο μίλτο τεντόγλου, η ελλάδα κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 24ο στην ιστορία της στο θεσμό. Ο τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη προσπάθεια, επικράτησε του αγώνα με 8,22 μ., δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ ήταν ο αλέξανδρος περιστέρης με 7,80 μ.

Η συγκινητική αγκαλιά του πετρούνια στον τεντόγλου και η υπόσχεση για χρυσό στο παρίσι τεντογλου. Η μικρή ελλάδα με τους μεγάλους αθλητές.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook